קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פרושוטו ופונטינה-חזה עוף ממולא

פרושוטו ופונטינה-חזה עוף ממולא
Prosciutto ו Fontina-ממולאים חזה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חלבונים ביצה, קמח, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ממולא פרושוטו ופונטנה, חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ומיובש בשמש, ו חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף פרושוטו למחבת; לטחון 2 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים רוזמרין ושום למחבת; לטגן 1 דקה. Spoon prosciutto תערובת לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בגבינת פונטינה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דברים על 2 כפות תערובת prosciutto לתוך כל כיס; לחץ קלות כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פרושוטופרושוטו
5
מפזרים עוף באופן שווה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
מניחים קרקרים במעבד מזון; לעבד 2 דקות או עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מניחים פירורי קרקר בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
8
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מערבבים חלבונים וחרדל בצלחת רדודה אחרת, ערבוב תערובת עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
עבודה עם חזה עוף אחד חצי בכל פעם, לדלות עוף בקמח, מתנער עודף. טובלים את העוף לתוך תערובת ביצה לבנה, המאפשר עודף לטפטף. עוף מעיל לחלוטין עם פירורי קרקר. תניח בצד. חזור על ההליך עם עוף שנותר, קמח, תערובת ביצה לבן, פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הוסף עוף למחבת; להפחית את החום בינוני, ומבשל 10 דקות בכל צד או עד השחמה ועשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי