קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פריטטה אספרגוס ופטריות

פריטטה אספרגוס ופטריות
Frittatan אספרגוס ופטריות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חלבוני ביצה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פריטטה אספרגוס ופטריות, פריטטה אספרגוס ופטריות, ו פריטטה אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר מתלה תנור 6 אינץ ' מן broiler. מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים 2 כפיות של שמן זית ב 8 אינץ', ovenproof, מחבת nonstick מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את האספרגוס. מבשלים במחבת במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הפטריות מתבשלות, לטאטא יחד את הביצים, חלבוני ביצה, עירית, פטרוזיליה, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס הגבינה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הכפית הנותרת למחבת, מערבבים את הירקות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את תערובת הביצים על פטריות ואספרגוס ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 1 1/2 דקות, מפעיל מרית גומי סביב הקצוות של המחבת כדי לשמור על הביצים דבק.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את הגבינה 1/4 כוס הנותרים על תערובת הביצה ו לצלות אותו במשך 2 1/23 דקות או עד פריטטה הוא חום זהוב ונפוח קלות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
הסר את פריטטה מן המחבת, לחתוך 4 חתיכות, לשרת אותו מיד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי