פרמזן חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן חצילים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 292 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך מלח, מים, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
כדי להכין חצילים, לשלב 2 ביצים ו 1 כף מים בצלחת רדודה.
שלב panko ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו בצלחת רדודה שנייה. לטבול חצילים בתערובת ביצה; לדלות בתערובת panko, לחיצה בעדינות לדבוק ולנער את עודף.
מניחים חצילים 1 אינץ בנפרד על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד הזהב, מפנה פעם אחת וסיבוב דפי אפייה לאחר 15 דקות.
כדי להפוך את המילוי, לשלב בזיליקום הבא 6 מרכיבים (דרך ביצה).
כדי להרכיב, כפית 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית צלחת אפיית זכוכית 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שכבת חצי פרוסות חצילים על רוטב פסטה.
מפזרים חצילים עם 1/8 מלח כפית. למעלה עם כ 3/4 כוס רוטב פסטה; מורחים חצי תערובת ריקוטה על רוטב, העליון עם שליש מוצרלה ו 1/4 כוס פונטינה. חזור על שכבות פעם אחת, מסתיים עם כ 1 כוס רוטב פסטה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
הסר רדיד; הדף עם שליש הנותרים של מוצרלה ו 1/4 כוס פונטינה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע גבינה נמס; מגניב 10 דקות.