פרמזן-תפוחי אדמה רוזמרין
פרמזן - רוזמרין תפוחי אדמה נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, לקשט: רוזמרין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עם רוזמרין צלוי בפרמזן, תפוחי אדמה מרוסקים בפרמזן ורוזמרין, ו פרמזן פריך-תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו; פרוסת חצאי תפוחי אדמה לרוחב לתוך פלחי חצי ירח בצורת.
לשלב מים 1 כפית מלח בקערה גדולה; להוסיף תפוחי אדמה, ולתת לעמוד 5 דקות.
מסננים היטב; מורחים תפוחי אדמה על מגבות נייר לספוג מים. להתייבש.
לטבול טריז תפוחי אדמה בחמאה; רול ציפוי פרמזן-רוזמרין.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז וזהוב חום.
מפזרים מעט מלח לפני ההגשה.