קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בבית פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 22 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 966 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גרידת לימון, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . פרנץ' טוסט ממולא בננה ושמנת , פרנץ' טוסט ממולא נוטלה ופרנץ' טוסט קרואסון ממולא אוכמניות עם בייקון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הקרום התחתון של כל פרוסת לחם בצורה אופקית, כדי ליצור כיס שניתן למלא בו את מילוי הפירות שלכם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערךכוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסותחמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את גבינת השמנת המרוככת, ריבת התותים וגרידת הלימון. מקפלים פנימה את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים את התערובת לתוך שקית אטומה מחדש. כשתהיה מוכן למלא את הלחם, תגזור פינה מהשקית ותכנס את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
בתבנית אפייה, טורפים יחד את החלב, 1 כף חמאה מומסת, סוכר חום, וניל, קינמון וביצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
במחבת גדולה עם תחתית כבדה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בעזרת השקית הניתנת לסגירה מחדש כשקית מאפה, ממלאים כל פרוסת לחם בכ-2 כפות מתערובת גבינת השמנת. לאחר שהפרוסות ממולאות, מניחים כל פרוסה לתוך תערובת החלב והביצים למשך כ-10 שניות לכל צד. לאחר שהפרוסות מצופות בבסיס הרפרפת, מניחים אותן במחבת כדי להשחים. עבודה בקבוצות. מבשלים כל פרוסת פרנץ' טוסט ממולא עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם מבשלים מנה גדולה, העבירו את הפרנץ' טוסט המבושל לתבנית אפייה ושמרו על חום בתנור של 200 מעלות צלזיוס בזמן שאתם מבשלים את שאר הפרוסות. חוזרים על התהליך עם הפרנץ' טוסט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם, בתוספת גרגרים נוספים, אבקת סוכר וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
8
בסיר על אש בינונית-גבוהה מביאים לרתיחה את התותים, הסוכר ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהפרי מסמיך והופך לסירופ, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
ממלאים קערה גדולה בקרח ומעט מים. יש קערת ערבוב קטנה יותר שיכולה לשבת בתוך קערת הקרח הגדולה יותר. לאחר שהפרי התבשל, הוסף אותו לקערה הקטנה יותר והנח אותו באמבט הקרח להתקרר. כשהפרי מתקרר הוא אמור להיות דמוי ג'ל. לאחר שהריבה התקררה ניתן לאחסן אותה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's