קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות18
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה בכבד

פרפה בכבד
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 311 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, ג'לטין מגורען, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף כבד פרפה עם אגס, פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים, ו טרט parfait כבד עוף משיי.

הוראות

1
מבשלים מעל חום בינוני את הכבד, בייקון (אם משתמשים) שאלוט, וגרגרי ערער במחבת עם 1 כף החמאה, ערבוב לעתים קרובות עד הכבד והבצל הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים בסוכר, להוסיף את הברנדי, ולהצית.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
כאשר הלהבות נכבו, להסיר את התערובת מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף 1/2 כוס של muscatel ו deglaze המחבת, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים עד הנוזל מצטמצם לתוך תערובת סירופית של 2 כפות או משהו כזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ומערבבים בשאר החמאה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6
מוסיפים את הכבד והבצל בחזרה לתערובת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
7
כפית את התערובת לתוך 10 ramekins, מילוי לא יותר מ 1/2 מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בואו מגניב.
9
בינתיים, בלום את הג ' לטין על ידי הוספת האבקה בחבילה עד 3 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
מחממים את היין הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר מהחום ולהוסיף את תערובת הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
13
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשפוך את תערובת היין ג ' לטין לתוך ramekins, מכוסה לחלוטין את הכבד ואת הבצל. מכסים את ramekins עם ניילון לעטוף ולמקם אותם למקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
הסר את ramekins מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מגישים עם לחם או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)