פרפה בכבד
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 311 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, ג'לטין מגורען, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף כבד פרפה עם אגס, פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים, ו טרט parfait כבד עוף משיי.
הוראות
מבשלים מעל חום בינוני את הכבד, בייקון (אם משתמשים) שאלוט, וגרגרי ערער במחבת עם 1 כף החמאה, ערבוב לעתים קרובות עד הכבד והבצל הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מערבבים בסוכר, להוסיף את הברנדי, ולהצית.
כאשר הלהבות נכבו, להסיר את התערובת מהמחבת ולהניח בצד.
הוסף 1/2 כוס של muscatel ו deglaze המחבת, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים עד הנוזל מצטמצם לתוך תערובת סירופית של 2 כפות או משהו כזה.
הסר מהחום ומערבבים בשאר החמאה והשמנת.
מוסיפים את הכבד והבצל בחזרה לתערובת. מתבלים במלח ופלפל.
כפית את התערובת לתוך 10 ramekins, מילוי לא יותר מ 1/2 מלא.
בינתיים, בלום את הג ' לטין על ידי הוספת האבקה בחבילה עד 3 כפות מים בקערה קטנה.
מחממים את היין הנותר במחבת.
הסר מהחום ולהוסיף את תערובת הג ' לטין.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשפוך את תערובת היין ג ' לטין לתוך ramekins, מכוסה לחלוטין את הכבד ואת הבצל. מכסים את ramekins עם ניילון לעטוף ולמקם אותם למקרר להגדיר.
הסר את ramekins מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.