פרפל עם כרובית ופירורי לחם קלויים
פרפל עם כרובית ופירורי לחם קלויים הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. אם יש לכם פלפל, פתיתי פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 34 דקות. נסו אספרגוס קלוי עם פירורי לחם קלויים, סלט אנדיב עם אגוזי מלך קלויים ופירורי לחם, ו לאכול בשמונה דולרים: מרק חומוס עם פירורי לחם קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הכרובית עם 2 כפות של שמן זית, מתבלים אותו במלח ופלפל, ולהפיץ אותו על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות, ערבוב הפרחים באמצע הדרך, עד הכרובית מבושל דרך ומתחיל לחום.לבשל פסטה על פי כיוונים, וודא מלח את המים.
מחממים את שארית 1/4 כוס שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום ואת פילה אנשובי, ערבוב לעתים קרובות כדי לעזור לאנשובי להישבר.
מוסיף את פירורי הלחם, להגדיל את החום בינוני, וטוסט במשך 4 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיף את הכרובית למחבת עם פירורי הלחם. מבשלים עוד 2 דקות, ואז מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום.
מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים למחבת (או זורקים הכל בקערה גדולה אם המחבת שלך לא תחזיק את הכל). מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומוסיפים עוד כמה מערבולות של שמן זית אם התערובת נראית יבשה.
מפזרים גבינת פרמזן ומגישים מיד.מתכון זה עודכן - פורסם במקור במרץ 2008.