פשטידות תרד ים תיכוניות
פשטידות תרד ים תיכוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 443 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי תרד תינוק, בצק לחם, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידות תרד, פשטידות תרד, ו פשטידות תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים 2 כפות. שמן, בצל ופלפל במחבת גדולה; לבשל על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך וזהוב, על 6 דקות.
מוסיפים כמחצית עלי תרד ומבשלים, זורקים ומוסיפים יותר תרד על ידי חופנים, עד שכל התרד נבול. מערבבים בפטה.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או רדיד. פורסים בצק לחם על משטח עבודה וחותכים ל 4 חתיכות שוות; מניחים על תבנית אפייה. כף חלקים שווים של תערובת תרד על מרכז כל פיסת בצק. מקפלים בצק על מילוי כדי להפוך משולשים; מקמט קצוות לאטום פשטידות. חותכים חור בחלק העליון של כל עוגה כדי לאפשר אוויר חם לברוח בעת הבישול; מברשת ראש קל עם הנותרים 1 כף. שמן.
אופים פשטידות תרד עד זהב על גבי ותחתון, 25 עד 30 דקות.