פשטידת רועים איטית
המתכון פשטידת רועים איטית יכולה לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 3 שעות ו-10 דקות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., פשטידת רועים איטית, ו פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
תדקור תפוחי אדמה עם מזלג. תפוחי אדמה במיקרוגל על גבוה, פונה פעם אחת, עד מכרז, על 15 דקות.
הסר מהמיקרוגל, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף מחית עם חלב וחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת מעל חום בינוני, שמן זית חם.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות יותר.
מוסיפים בשר, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים, שוברים גושים, עד שהבשר מבושל דרך ומתחיל להשחים, 8 דקות. מערבבים רסק עגבניות, ווסטרשייר, טימין ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. בכוס קטנה, להקציף קורנפלור עם 1 כוס מים.
מוסיפים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מתעבה מעט.
הסר מהחום; העבר לבישול איטי.
ירקות שכבה על גבי בשר; למעלה עם תפוחי אדמה. כיסוי, להפוך סיר איטי נמוך ומבשלים במשך 3 שעות.