. אם יש לכם adobo תיבול, בצל, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coquito פורטוריקניname, סרטן פורטוריקני, ו סופריטו פורטוריקני.
הוראות
1
מניחים את הבצל, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, recao, שום, ומים לתוך בלנדר. כיסוי, ו רסק עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד. מערבבים 2 כפות של sofrito לתוך הבשר, ואז העונה עם sazon, פלפל, adobo.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף; להפריש.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחממים מחבת מעל חום בינוני. מסדרים את הבננות במחבת ומטגנים במחבת עד הזהב והתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום.
8
שכבת מחצית plantains בתבנית אפייה עמוקה, מוודא כדי לכסות את כל החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
יוצקים 4 ביצים מוכות על הבננות, ואז להפיץ את הבשר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
10
מניחים את השעועית הירוקה על הבשר, ולאחר מכן מסדרים את הבננות הנותרות על גבי.