קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

פשטידת רועים

פשטידת רועים
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לכם קורנית צרור, חמאה, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.

הוראות

1
מעיל מחבת רחבה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה במלח וזורקים עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את הטלה למחבת וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
הסר את הטלה מן המחבת ושמורה. תשליך את השמן במחבת ותוסיף שמן זית חדש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הכרישה, הסלרי והגזר למחבת. מתבלים את התערובת עם מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד שהירקות רכים מאוד ארומטיים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הטלה בחזרה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
מוסיף את רסק העגבניות ומבשלים עד רסק העגבניות מתחיל חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם ב-1/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף מספיק מניות רק כדי לכסות את פני השטח של כבש. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. לזרוק את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את המניה לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים במשך 1 שעה, או עד שה רך. כאשר רמת המניות מפחיתה להחליף עם יותר כדי לשמור על הבשר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מי ברז. מתבלים את המים במלח ומביאים את המים לרתיחה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם מזלג במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
11
מסננים את המים מתפוחי האדמה ומעבירים אותם בזמן שהם עדיין חמים דרך טחנת מזון. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת לרתיחה. מקציפים את החמאה הקרה ושמנת חמה לתפוחי האדמה. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. תפוחי האדמה צריכים להיות שמנת מאוד טעים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
12
הסר את המכסה מן הטלה ולהוסיף את האפונה. מבשלים במשך 15 דקות יותר כדי לאפשר את רמת המניות כדי להפחית. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. כאשר נעשה, תערובת כבש צריך להיות עבה כמו תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
הסר את עלי המפרץ ואת צרור טימין ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
מעבירים את הטלה לתבנית אפייה רחבה ושטוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
16
מורחים את הפירה על תערובת הטלה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
17
מניחים את תבנית האפייה מתחת לגריל שחומם מראש. לצלות עד תפוחי אדמה זהובים חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם