קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פשטידת תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטינה

פשטידת תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטינה
פאי תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטנן נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. אם יש לך שמן זית, פלפל טחון טרי, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות & פונטינה ברוסקטה, עוגת העגבניות של סנדי, ו פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות. בינתיים, לשים את העגבניות במסננת להגדיר מעל קערה בינונית. לזרוק עם 3/4 כפית מלח ולתת לנקז במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את תפוחי האדמה ולדחוף אותם דרך טחנת מזון, ricer, או מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד תפוחי האדמה מתחיל להיצמד למחבת, על 5 דקות. מערבבים 2 כפות של השמן, את הנותרים 1/2 כפית מלח, קמצוץ של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום.
5
שמן תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מורחים את תערובת תפוחי האדמה על תבנית האפייה, ויוצרים שני מלבנים בגודל 6 על 11 אינץ'. למעלה תפוח האדמה עם fontina, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים את השום ואנשובי על הגבינה. למעלה עם עגבניות מנוקזות ואחריו אורגנו ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
8
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
9
אופים את פשטידות תפוחי האדמה בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה מבעבעת והקצוות בצבע חום זהוב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
המלצה ליין: ברברה ודולקטו הם יינות סוסון עבודה יומיומיים של פיימונטה. Barbera חומצי יותר fruitier הוא הבחירה הטובה יותר עבור מנות עם הרבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות