צדפה Garlicky ולינגוויני פטריות
צדפה Garlicky ולינגוויני פטריות הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 272 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות מראש, אורגנו, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, , שהוא מוצק. נסו פיצה בגריל צדפה Garlicky, לינגוויני עם פירורי לחם Garlicky, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולשמור חם.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או רק עד מכרז.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מוסיפים צדפות ו -3 המרכיבים הבאים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום; להוסיף פטריות מבושלות, בצל ופטרוזיליה. לבשל 2 דקות.
מוסיפים פסטה, גבינת פרמזן, ומרכיבים שנותרו. לזרוק היטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.