קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף

צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 67 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף יכול להיות מצוין ללא גלוטן, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סרטנים בגריל עם חמאת טרגון חריף, צדפות צלויות מתובלות עם רוטב אסיאתי, ו צדפות בגריל עם חמאת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. במעבד מזון, דופק את החמאה עם טרגון, רוטב חם, מלח ופלפל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
מעבירים את חמאת הטרגון לסדין של ניילון נצמד ומגלגלים אותה לתוך בול עץ בעובי 2 אינץ'. מקררים את החמאה עד שהיא מעט מוצקה, כ-15 דקות. פורסים את החמאה ל-36 טפיחות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מניחים את הצדפות על הגריל החם, שטוח בצד למעלה. כסו את הגריל ותבשלו עד שהצדפות ייפתחו, בערך 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות למגש, מנסה לשמור את המשקאות בפנים. הסר במהירות את הצדפות העליונות ושחרר את הצדפות מהקליפות התחתונות. מעל כל צדפה עם טפיחה של חמאת טרגון ולהחזיר את הצדפות לגריל. מכסים את הגריל ומבשלים עד החמאה נמסה בעיקר ואת הצדפות חמות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מגישים מייד.