קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר

צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר
צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1201 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, ביצים, קרקר ארוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר, רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר, ו שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun.

הוראות

1
לשים את הקמח בקערה רדודה; לשים את הביצים בקערה רדודה שנייה ולהכות אותם עם מזלג; לשים את ארוחת קרקר, פירורי לחם, קמח תירס, ואת המפרץ הישן בקערה רדודה שלישית להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים את הצדפות על כמה שכבות של מגבות נייר ומכתימים אותם יבשים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
חום על 3 אינץ ' של שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה ל 182°.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
לזרוק את הצדפות בקמח ולנער את כל עודף. לטבול את הצדפות לתוך הביצה, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם על ידי קומץ ולתת כל ביצה עודפת לטפטף, ואז לשים את הצדפות לתערובת הלחם ולזרוק למעייל אותם לחלוטין. שמור על יד אחת יבשה והשתמש ביד השנייה כרטובה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מעבירים לתבנית האפייה. אם הלחם מתחיל להצטמצם, לשים אותו דרך מסננת גסה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מטגנים את הצדפות בקבוצות קטנות-צפיפות המחבת תפחית את הטמפרטורה של השמן והצדפות יצאו שמנוניות-עד חום זהוב פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
לערום את הצדפות על 4 צלחות ארוחת ערב ומגישים עם קערות בודדות של רוטב טרטר - וכמה צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
אם אתה לא יכול למצוא קרקר ארוחה, אתה יכול לעשות משלך. קרקרים מלוחים דופק במעבד מזון לפירורים עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
שים את הפירורים דרך מסננת גסה כדי להסיר כל חתיכות גדולות. קופסה של 8 אונקיות של קרקרים תעשה על 2 1/4 כוסות של ארוחת קרקר.אולי תוכל להזמין צדפות מיוחדות דרך מוכר הדגים שלך. אם לא, ישנם מספר מקורות מקוונים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. זכויות יוצרים טקסט © 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright © 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.