צדפות לביבות
צדפות צדפות הוא פסקטריאן תוספת. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 189 קלוריות. מתכון זה משמש 7. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו צדפות לביבות, צדפות לביבות, ו בריסין צדפות פריטר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל; מניחים בצד.
מסננים צדפות, שומרים 2 כפות מיץ; הניחו צדפות בצד. בקערה קטנה מקציפים את הביצה, החלב ומיץ הצדפות השמור; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק, מחממים שמן ל-375 עם מטען. זרוק את הבלילה על ידי כפות לתוך שמן. מטגנים 2-3 דקות או עד להזהבה, הופכים מדי פעם.
מגישים לביבות עם רוטב טרטר ו / או טריזי לימון אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
עשיר ושכבות, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.