קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

צדפות מוקפצות על ריבועי לזניה עם רוטב צ'ילי שמנת

צדפות מוקפצות על ריבועי לזניה עם רוטב צ'ילי שמנת
צדפות מוקפצות על ריבועי לזניה עם רוטב צ'ילי שמנת הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, קמח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צדפות מוקפצות ברוטב פטריות ותרד, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו צדפות מקורמלים w / קרם צ'ילי מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים לזניה ריבועים על פי הוראות החבילה; ניקוז. מכסים בניילון נצמד, ומתחממים.לדלות צדפות ב 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה ו 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים חצי מהצדפות ומבשלים כ-2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
4
הסר צדפות, ולהניח בצד. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
5
הסר צדפות, ולהניח בצד, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להקציף הנותרים 1/2 קמח כף, אבקת צ ' ילי, אבקת קארי לתוך טפטוף במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. המשך לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח וצדפות, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת קאריאבקת קארי
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
7
מניחים 2 ריבועי לזניה על צלחות בודדות; צדפות כפית ורוטב באופן שווה על ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
רוטברוטב
8
מפזרים כל מנה עם בצל ירוק וקורטוב של רוטב סויה.* ניתן לרכוש פסטה טרייה בסדינים בחנויות מזון מיוחדות ולחתוך לריבועים. ניתן להחליף אטריות לזניה יבשות ולחתוך לריבועים לאחר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטה טרייהפסטה טרייה
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.