צדפות מוקפצות על ריבועי לזניה עם רוטב צ'ילי שמנת
צדפות מוקפצות על ריבועי לזניה עם רוטב צ'ילי שמנת הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, קמח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צדפות מוקפצות ברוטב פטריות ותרד, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו צדפות מקורמלים w / קרם צ'ילי מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לזניה ריבועים על פי הוראות החבילה; ניקוז. מכסים בניילון נצמד, ומתחממים.לדלות צדפות ב 2 כפות קמח.
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה ו 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 2 דקות.
מוסיפים חצי מהצדפות ומבשלים כ-2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר צדפות, ולהניח בצד. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, צדפות.
הסר צדפות, ולהניח בצד, שמירה על טפטוף במחבת.
להקציף הנותרים 1/2 קמח כף, אבקת צ ' ילי, אבקת קארי לתוך טפטוף במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. המשך לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח וצדפות, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מניחים 2 ריבועי לזניה על צלחות בודדות; צדפות כפית ורוטב באופן שווה על ריבועים.
מפזרים כל מנה עם בצל ירוק וקורטוב של רוטב סויה.* ניתן לרכוש פסטה טרייה בסדינים בחנויות מזון מיוחדות ולחתוך לריבועים. ניתן להחליף אטריות לזניה יבשות ולחתוך לריבועים לאחר הבישול.