צדפות מקורמלות עם ויניגרט אפונה ירוק טרי
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, צדפות ים, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, שעועית ירוקה עם ויניגרט בצל מקורמל, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ויניגרט: Blanch את האפונה במים מלוחים עד רך, ולאחר מכן הלם באמבט קרח.
לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ, חרדל, דבש וקצת מלח ופלפל בקערה בינונית.
מוסיפים את האפונה, נענע ופטרוזיליה וזורקים לשלב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
מברישים את הצדפות משני הצדדים בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מפזרים קצת סוכר על צד אחד ולתת לשבת במשך 2 דקות כדי לפזר מעט.
מניחים את הצדפות, סוכר בצד למטה, על הגריל ומבשלים עד חום זהוב caramelized, 1 עד 2 דקות.
הפוך ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 2 דקות.
מגישים 3 צדפות לצלחת וכפית את האפונה ויניגרט מעל ומסביב לצדפות. מעל כל אחד עם קצת מנטה קצוצה ופטרוזיליה.