קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

צדפות עלומות עם סלק Mignonnette

צדפות עלומות עם סלק Mignonnette
צדפות עלומות עם סלק Mignonnette נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 6 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, צדפות, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב מיגנונט, צדפות עם מיגנונט תפוחים, ו צדפות עלומות בשמנת פרנו.

הוראות

1
להביא 6 כוסות מים עם 1 כפית מלח לרתיחה בסיר רחב 6-8 ליטר, ולאחר מכן להוסיף צדפות עם הליקר שלהם לחלוט ב רתיחה חשופה רק עד הקצוות תלתל, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר צדפות עם כ 1/4 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי לקערה וצינה, חשוף, עד מגניב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
קרצף צדפות שמורות בתחתית. מרתיחים פגזים בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים 3 דקות (כדי להסיר כל חצץ או עקבות של צדפה גלם), ולאחר מכן לנקז במסננת. שוטפים פגזים ויבשים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים יחד חומץ, מיץ תפוחים, שאלוט, סלק, גרגרי פלפל, מלח, סוכר, ו 2 כפות ציד בלתי חוקי נוזל מקערת צדפות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מאוד דק מלפפון julienne lengthwise באמצעות mandoline או אחרים פורס ידני, עובד סביב ליבת זרע, ואז להשליך הליבה זרע.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
מסננים מלפפון במסננת להגדיר מעל קערה בעת הרכבת צדפות, ואז להשליך נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כדי להרכיב, מקום 1 צדפה בכל פגז וחצי וכפית 1 כפית mignonnette על זה. למעלה עם מלפפון קטן, מסובב לתוך תלולית.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
8
מגישים באופן מיידי.