צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה
צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, שרי אמונטילדו, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו צדפות ים עם פטריות ושרי, צדפות עם טף פולנטה ופטריות גורמה, ו אורז בר עם פטריות ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. זורקים פירורי לחם עם שמן זית ופטרוזיליה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד זהוב ופריך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות וקורנית. Sauté עד פטריות רכות, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות.
מוסיפים בצל ירוק; sauté 1 דקה.
מוסיפים שרי; מרתיחים עד מעט מופחת, על 2 דקות.
להוסיף מרק. מרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים שמנת; מבשלים עד מעובה, כ 3 דקות. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
להביא 4 כוסות מים 1 כפית מלח להרתיח בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים פולנטה עד מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם עבה מדי, ו לטאטא לעתים קרובות, כ 20 דקות. מערבבים 3 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
לחמם תערובת פטריות. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה אחרת על חום גבוה.
להוסיף צדפות ו sauté עד שקוף רק במרכז, על 1 דקה. מערבבים צדפות ומיצים לתוך פטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים פולנטה בין 6 צלחות. תערובת כפית על פולנטה, מפזרים פירורי לחם מעל, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.