צדפות עם קוסקוס ישראלי
צדפות עם קוסקוס ישראלי הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, פלחי לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), קוסקוס ישראלי קלוי, ו קוסקוס ישראלי פרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ושומר; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף קוסקוס ושום למחבת; לטגן 1 דקה.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במרק, רוטב עגבניות, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 7 דקות. צדפות נסטלה בתערובת קוסקוס. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד צדפות פתוחות. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מפזרים פטרוזיליה; מגישים עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.