צדפות פלפל ליים שלוקות
צדפות פלפל ליים שלוקות זה ... ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל טחון גס, צדפות סטנדרטיות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות עלומות עם סלק Mignonnette, צדפות עלומות בשמנת פרנו, ו צדפות עלומות וארטישוקים עם קרם שמפניה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, חומץ, סוכר, ו 1 כפית פלפל בקערה בינונית; להשרות במקרר 1 שעה.
מסננים את הצדפות במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס נוזל צדפות.
מערבבים נוזל צדפות שמורות, מיץ ושמפניה בסיר גדול, ומביאים לרתיחה.
להוסיף צדפות; להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד הקצוות של צדפות תלתל.
מסננים צדפות במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה.
להוסיף 1 כוס שמורות בישול נוזלי, 6 כפיות פלפל, מלח, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 30 שניות.
שלב צדפות ובישול נוזלי; להשרות במקרר 30 דקות.
לנקז צדפות; לשרת על תערובת בצל.