קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

צדפות פנצ'טה על סיבובי תפוחי אדמה

צדפות פנצ'טה על סיבובי תפוחי אדמה
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 170 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פנצ'טה בסבבי תפוחי אדמה עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן מתכון לנסות. אם יש לכם פלפל גרוס גס, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צדפות עטופות פנצ'טה, לינגוויני עם צדפות ופנצ'טה, ו שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים פנצ ' טה על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מערבבים את המלח, אבקת הבצל והפלפל. עוטפים פרוסת פנקטה סביב כל צדפה; מפזרים תערובת מלח על שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מבשלים צדפות בחמאה ושמן במשך 1-1/2 עד 2 דקות מכל צד או עד שהן יציבות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסירים מהאש ושומרים על חום.
7
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
בבלנדר מערבבים את החומץ, הרוזמרין, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
להרכבת מתאבנים, מעל כל פרוסת תפוח אדמה עם צדפה; מזלפים כל אחד 1/4 כפית ויניגרט (שמור את הוויניגרט שנותר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר