קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צדפות צרובות על פטריות בר מטוגנות

צדפות צרובות על פטריות בר מטוגנות
צדפות צרובות על פטריות בר מטוגנות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך קמח תירס, מיץ לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים פראיות צרובות עם שעועית גרבנזו ושעורה, צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון, ו צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פטריות, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 2 דקות או עד פטריות להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים יין, קורנית ומיץ; מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים תערובת פטריות לתוך קערה. מערבבים בשמן כמהין; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
נגב מחבת יבשה עם מגבות נייר. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים קמח תירס בצלחת רדודה; dredge צדפות בקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9
מגישים מעל גרגיר הנחלים ותערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הערה יין: לא משנה איך הם מוכנים, צדפות יש טעם ייחודי, מורכב, וארצי, בעוד המרקם שלהם הוא כמעט שמנת. ובעוד כל מיני יינות לבנים עובדים טוב, יש קלאסיקה אירופאית שאסור לפספס: אלבריו. Albarios הם טריים, superlively, ויש להם אפרסק קל, הדר, וטעמי שקדים. נסה Burgans Albario 2002 (ראס Baixas, גליציה, ספרד), $ - קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.