צדפות צרובות עם פנקטה וכרוב ניצנים
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם צדפות, חומץ יין אורז, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות על כרוב ניצנים מגולחים ופנצ'טה פריכה, צדפות צרובות עם כרוב ניצנים ובייקון, ו צדפות צרובות עם כרוב ניצנים קלויים ויניגרט אגוזים.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
להוסיף pancetta ומבשל, ערבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו וזה מתחיל פריך, על 2 דקות.
מוסיפים בצלצלים וכרוב ניצנים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, כשש דקות. מערבבים בחומץ, מגרד את כל חתיכות חומות, ולאחר מכן להעביר צלחת ולהניח בצד. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
ללטף את הצדפות יבש מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף חמאה.
חום עד תת-קבוצות קצף, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ולאפשר לבשל מבלי לזוז עד חום זהוב בצד הראשון, 2 עד 3 דקות. הפוך, להחזיר את תערובת כרוב ניצנים כדי להתחמם דרך ולהמשיך לבשל עד צדפות בקושי מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.