צדפות קלויות דקדנס
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הבצל, עלי התרד, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות קלויות, האי סנט ג'ורג צדפות קלויים, ו בקלה צלוי שחור עם שעועית ים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 7-9 דקות.
הסר מהחום, עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר כדי לנקז. שמור 1 כף שומן חזיר; להשליך שארית. אם משלימים עד 4 שעות קדימה, לעטוף בייקון במגבות נייר אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מוסיפים פלפל, בצל, טימין למחבת עם שומן בייקון כף. מערבבים מעל חום גבוה עד ירקות רפויים, על 3 דקות.
מוסיפים תרד ומערבבים לעתים קרובות עד העלים נבולים ונוזל הוא התאדה, על 5 דקות (אם כל התרד אינו מתאים בבת אחת, להוסיף חצי ומערבבים עד מעט נבול, ולאחר מכן להוסיף הנותרים). להחזיר בייקון למחבת, לערבב, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
הרם צדפות מכל נוזל שנותר לחתוך גדולים לחתיכות בגודל ביס; מחלקים באופן שווה בין ארבעה ramekins רדודים (3/4 עד 1 כוס כל אחד).
מוסיפים נוזלים לרוטב אחרים. תערובת תרד כפית שווה על צדפות.
לנגב מחבת נקייה ולהוסיף רוטב זיגוג צדפות, מיץ לימון ויין.
להקציף מעל חום גבוה עד מבעבע, 2 עד 3 דקות. תערובת כפית באופן שווה על תרד וצדפות מעיל.
מפזרים 1 עד 2 כפות גבינה על רוטב בכל ramekin. הגדר ramekins על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד צמרות משחימים קלות ומיצים מבעבעים, 7 עד 10 דקות.
יוצקים עד 1/2 כוס שמורות oyster נוזלי (ראה הערות, הקודמת) לתוך 1 - או 2 כוס זכוכית למדוד; להוסיף מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס סך. זרוק כל נוזל צדפה שנותר. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים 2 כפות חמאה או מרגרינה ובצל טחון 1/4 כוס עד הבצל הוא זהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 2 כפות קמח לכל מטרה, 1 כפית חרדל יבש, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט הקרקע. להחזיר מחבת לחום גבוה ומערבבים עד הקמח הוא זהב חיוור, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת נוזלית צדפות 1/4 כוס שמנת.
לטאטא מעל חום גבוה עד רותחים; להמשיך לרתוח, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, 3 עד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה. אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולהירגע. עושה בערך 1 כוס.