קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות קלויות דקדנס

צדפות קלויות דקדנס
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הבצל, עלי התרד, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות קלויות, האי סנט ג'ורג צדפות קלויים, ו בקלה צלוי שחור עם שעועית ים וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 7-9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום, עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר כדי לנקז. שמור 1 כף שומן חזיר; להשליך שארית. אם משלימים עד 4 שעות קדימה, לעטוף בייקון במגבות נייר אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מוסיפים פלפל, בצל, טימין למחבת עם שומן בייקון כף. מערבבים מעל חום גבוה עד ירקות רפויים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תרד ומערבבים לעתים קרובות עד העלים נבולים ונוזל הוא התאדה, על 5 דקות (אם כל התרד אינו מתאים בבת אחת, להוסיף חצי ומערבבים עד מעט נבול, ולאחר מכן להוסיף הנותרים). להחזיר בייקון למחבת, לערבב, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
הרם צדפות מכל נוזל שנותר לחתוך גדולים לחתיכות בגודל ביס; מחלקים באופן שווה בין ארבעה ramekins רדודים (3/4 עד 1 כוס כל אחד).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מוסיפים נוזלים לרוטב אחרים. תערובת תרד כפית שווה על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
לנגב מחבת נקייה ולהוסיף רוטב זיגוג צדפות, מיץ לימון ויין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להקציף מעל חום גבוה עד מבעבע, 2 עד 3 דקות. תערובת כפית באופן שווה על תרד וצדפות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מפזרים 1 עד 2 כפות גבינה על רוטב בכל ramekin. הגדר ramekins על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד צמרות משחימים קלות ומיצים מבעבעים, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
רוטב זיגוג צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
יוצקים עד 1/2 כוס שמורות oyster נוזלי (ראה הערות, הקודמת) לתוך 1 - או 2 כוס זכוכית למדוד; להוסיף מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס סך. זרוק כל נוזל צדפה שנותר. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים 2 כפות חמאה או מרגרינה ובצל טחון 1/4 כוס עד הבצל הוא זהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר מהחום ומערבבים 2 כפות קמח לכל מטרה, 1 כפית חרדל יבש, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט הקרקע. להחזיר מחבת לחום גבוה ומערבבים עד הקמח הוא זהב חיוור, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אבקת חרדלאבקת חרדל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר מהחום ולהוסיף תערובת נוזלית צדפות 1/4 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
16
לטאטא מעל חום גבוה עד רותחים; להמשיך לרתוח, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
לגרד לתוך קערה. אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולהירגע. עושה בערך 1 כוס.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות