קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס

צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס
מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גזרים, טימין, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר, ו רוסטביף מצופה בעשב.

הוראות

1
צלי יבש ומניח, צד שמן למעלה, על מתלה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
ריסוק גס פלפלים במרגמה ועלי או מגבת מטבח מקופלת (לא בד טרי) עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה. מערבבים יחד פלפל, 3 כפות מלח כשר, טימין, ורוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לשפשף צלוי בכל רחבי עם שמן, ואז מעיל אותו בכל רחבי עם תערובת פלפל, הקשה על מנת לעזור לו לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בואו מעמד צלי מצופה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
5
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון. צלי בקר צלוי 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F וצלה עד למד חום הנקרא מיידית שהוכנס למרכז הבשר (אל תיגע בעצם) רושם 43°, 1 1/2 עד 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר מגש (לשמור על שומן ומיצי פאן במחבת צלייה) ולתת לעמוד, חשוף, 40 דקות (הטמפרטורה של בשר יעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
בעוד עומד צלוי, לשים מתלה תנור שני במיקום השלישי העליון ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 450°f. קו 1 מחבת גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים מיצי מחבת צלייה דרך מסננת לתוך כוס מדידה (מחבת צלייה ריזרב).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מסננים תפוחי אדמה היטב וזורקים בקערה גדולה עם 3 כפות שומן בקר מומס מחבת צלייה ו 1 כפית מלח כשר, ולאחר מכן פרושים על מחבת גיליון מצופה קלף. לזרוק גזר באותה קערה עם עוד 3 כפות שומן בשר מן המחבת 1 כפית מלח כשר, ואז להפיץ על מחבת גיליון אחרים rimmed. ירקות צלויים בשליש העליון והתחתון של התנור, ערבוב מדי פעם ולהחליף מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד הזהב, 25 עד 30 דקות לגזר ו 30 עד 35 דקות לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שומן בקרשומן בקר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לרפרף ולהשליך כל שומן שנותר ממיצי פאן. הגדר מחבת מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף 1 כוס יין ו מחבת deglaze על ידי הרתיחה אותו מעל חום גבוה, גירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים לתוך מיצי פאן בכוס.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מבשלים שאלוט ב 1 כף חמאה עם הנותרים 1/4 כפית מלח כשר בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את תערובת היין בכוס, יחד עם היין שנותר בבקבוק, ומרתיחים על חום גבוה עד שהתערובת מצטמצמת ל-3/4 כוס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים מרק וממשיכים להרתיח מעל חום גבוה עד התערובת מצטמצמת 1 1/2 כוסות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך סיר אחר להקציף הנותרים 3 כפות חמאה (לחתוך לחתיכות) עד incorporated. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
כדי לגלף צלי, להחליק סכין גילוף לאורך בתוך צלעות להפריד בשר מעצמות, ולאחר מכן לחתוך צלעות לעצמות בודדות. חותכים בשר ומגישים עם ירקות ו jus.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד