צליה: חזה ברווז ספייס שפשף
אם יש לך קינמון טחון, שמן זית, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, רוזמרין שפשף חזה ברווז עם משמשים מקורמלים, ו הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ תפוזים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל עד מיץ מופחת על ידי חצי, על 5 עד 10 דקות.
מוסיפים אוכמניות ומבשלים 2 דקות יותר.
מניחים מסננת רשת בסדר על גבי קערה ומאמץ תערובת מיץ לקערה. להשליך מוצקים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חרדל, פפריקה, צ ' ילה דה ארבול, קינמון, אבקת חמישה תבלינים וכוסברה. תניח בצד.
ציון עור ברווז באלכסון כל 1/2 אינץ'.
חזה ברווז מברשת בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל. לשפשף תערובת תבלינים על צד העור של כל שד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים חזה ברווז על הגריל, צד העור למטה, עד השחמה פריך, על 5 עד 7 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, צחצוח ברווז כל דקה עם זיגוג כתום-אוכמניות, עד מיד לקרוא מדחום רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך אמצע השדיים.
הסר ברווז מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות. תחתוך ותגיש.