המתכון האיטלקי צלי עם שומר טרי מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שום, שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. שומן לקצץ מ צלי. צלי העונה עם אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת 6 ליטר עם מכסה. צלי חום בשמן חם מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן עם מגבונים חיטוי ® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מערבבים מרק, יין, שום, ותבלינים איטלקיים בקערה בינונית; יוצקים מעל צלי. לכסות ולאפות במשך 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, שומר ובצל למחבת. חזור לתנור ואפה 60 עד 70 דקות יותר או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
באמצעות מלקחיים, להסיר צלי וירקות על מגש הגשה. עבור רוטב, יוצקים 1 1/2 כוסות מיץ מחבת לתוך קערה; לרפרף את השומן ולהחזיר מיצים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים מים וקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקציף לתוך מיצים במחבת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה מבעבע; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.