קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

צלי כתר של חזיר עם מלית ערמונים

צלי כתר של חזיר עם מלית ערמונים
צלי כתר של חזיר עם מלית ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 115 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 973 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם סלרי, קורטוב מלח, תיבול עופות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי כתר של חזיר עם מלית נקניקיות ערמונים, מייפל וקלבדוס - צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים, ו צלי חזיר כתר עם מלית חמוציות.

הוראות

1
מברישים צלי בשמן; מפזרים מכל הצדדים 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
מניחים צלי, עצם בסופו של דבר, בתבנית צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר, וודא שהוא לא נוגע בשומן או בעצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים ב 475 במשך 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 325, ואופים 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, נקניק חום במחבת טפלון גדולה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוציאים מהמחבת ושומרים 1 כף טפטופים במחבת; מסננים. מבשלים בצל, סלרי ושום במחבת על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם רכים; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
שלב נקניק, תערובת בצל, קוביות לחם, ו -6 המרכיבים הבאים, תוך ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
7
יוצקים חצי וחצי על המילוי, מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. כפית 3 כוסות מלית למרכז של צלי, הרכבה מעט. מכסים את המילוי ואת הקצוות החשופים של הצלעות עם רדיד אלומיניום; כפית הנותרים מלית לתוך משומנת 11" איקס 7" איקס 1 1/2" תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים צלי צלחת של מלית ב 325 במשך 40 דקות או עד מדחום רושם 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים צלי לפלטת הגשה גדולה; הסר נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
תן לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.
11
מקשטים, אם רוצים.
12
* לצלות ערמונים משלך, תצטרך 1 קילו ערמונים טריים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
13
חותכים חריץ בכל קליפת ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
14
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
אופים ב 400 במשך 15 דקות; מגניב. מחק פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה