צלי סיר עם ירקות שורש צלויים
צלי סיר עם ירקות שורש צלויים היא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת $3.06 למנה , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 489 קלוריות . אם יש לכם קמח, רוטב ווסטרשייר, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . 92 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 93% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי בסיר עם ירקות שורש צלויים , צלי סיר שום עם תפוחי אדמה וירקות שורש צלויים , וצלי בסיר עם ירקות שורש .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומצפים קלות בקמח.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומשחימים את הבשר מכל הצדדים.
מוציאים לצלחת ומניחים בצד. מסדרים את הגזר, הסלרי והבצל בתחתית סיר בישול איטי ומעליהם את בשר הבקר הצרוב.
מוסיפים את המרק, המים, השום, רוטב ווסטרשייר והתימין, ומניחים את התנור על נמוך למשך 8 שעות. בסיום, מוציאים את הבשר לצלחת הגשה.
מניחים לירקות ולמרק להתקרר כ-5 דקות, ואז מוסיפים לבלנדר. מערבבים באיטיות עד לקבלת מרקם חלק ומעבירים לקערת הגשה.
מגישים את הרוטב עם צלי הסיר וירקות השורש הקלויים.
שעה לפני סיום הבישול של הצלי, מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מוסיפים את כל הירקות לקערה גדולה ומוסיפים את שמן הקנולה, הרוזמרין, הטימין והבצל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומסדרים על מגש ניירות. צולים 30 דקות, ואז זורקים וצולים עוד 30 דקות. מסדרים על צלחת הגשה ומגישים.
השתמשו בשאריות להכנת סלט פסטה ירקות שורש צלויים או צ'ילי דרום-מערב בקר ושעועית שחורה.