קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צלעות בקר קצרות פשוטות

צלעות בקר קצרות פשוטות
צלעות בקר קצרות פשוטות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 411 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-250 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות בקר קצרות, מניית בקר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות פשוטות, צלעות בשר מעושנות פשוטות, ו Crockpot צלעות קצרות פשוטות.

הוראות

1
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח עד מצופים. לנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מבשלים את הצלעות עד השחמה בכל צד, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים את הבצל והשום למחבת; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך, כ 5 דקות. החזירו את הצלעות למחבת ושפכו פנימה את הבירה. מערבבים, משפשפים את תחתית המחבת, עד שכל החתיכות השחומות מעורבבות עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
יוצקים את מלאי הבשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.