צלעות חזיר חנוקות עם פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר חנוק עם פסטן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, צלעות חזיר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ 2 דקות בכל צד או עד מעט השחמה.
הסר צלעות חזיר ממחבת; להפריש.
להפחית חום בינוני. באותו מחבת, מחממים שמן עד חם.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב ותערובת תיבול (מתוך קופסת ההמבורגר הלפר האולטימטיבית).
חום לרתיחה. להחזיר צלעות חזיר למחבת; כפית חלק מהרוטב על חזיר. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 9 עד 11 דקות, ערבוב ולהפוך צלעות חזיר מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר שני שלישים מלאים במים רותחים, להוסיף פסטה לא מבושלת (מתוך קופסת ההמבורגר הלפר האולטימטיבי). חזור לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מכרז.
מערבבים רוטב שמנת (מתוך תיבת ההמבורגר עוזר האולטימטיבי) לתוך תערובת במחבת. לבשל, לערבב כל הזמן, רק עד חם.
מגישים צלעות חזיר ותערובת רוטב על פסטה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.