צלעות חזיר חנוקות תפוחים
תפוח חנוק צלעות חזיר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 343 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן קנולן, צלעות חזיר, מולסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ומרווה. במחבת גדולה צלעות חומות משני הצדדים בשמן.
מעבירים ל -3 קראט רדוד משומן. תבנית אפייה.
שכב תפוחים מעל הבשר; מזלפים מולסה.
מוסיפים קמח למחבת טפטופים במחבת; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החומץ והצימוקים.
יוצקים מעל תפוחים וצלעות.
אופים, חשף, ב 350 ל 1 שעה או עד מדחום קורא 145 ל.
תנו לבשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטן אמה שמורת שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
![סנטה אמה שמורת שרדונה]()
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.