צלעות חזיר לחם
צלעות חזיר לחם לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש בידכם אורגנו, ביצה, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר לחם, צלעות חזיר לחם, ו צלעות חזיר לחם.
הוראות
בקערה רדודה קטנה שלבו רוטב ביצים וברביקיו. בקערה רדודה קטנה נוספת, שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, האורגנו, הלימון-פלפל והמלח. טובלים צלעות בתערובת ביצים, ואז מצפים בתערובת פירורים.
מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, לא מכוסה, ב 325 כוס במשך שעה 1 או עד מיצים לרוץ ברור.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את הכרם לה קאדו רושו פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-49 דולר לבקבוק.
![כרם לה קדו רושו פינו נואר]()
כרם לה קדו רושו פינו נואר