קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים

צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים
צלעות חזיר עם חשיש תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. אם יש לך בצל דק, מלח ים, תפוחי אדמה דק יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים, צלע חזיר ברן תפוחים בגריל, ו צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור מי מלח: תערובת 8 כוסות מים, מיצי פירות, שומר ומלח בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות. לאחר חימום, להסיר את המלח מהחום, לאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף את הצלעות ולאפשר למלח במשך 3 שעות ועד 24 שעות תחת קירור. (ככל שהפאות נוצקות יותר כך ייספגו יותר מלח ופירות.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
עבור חזיר: במחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, מאפשרים לחמם עד על סף עישון ולאחר מכן להוסיף 3 צלעות למחבת. להפחית את החום ומבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד, זה צריך להניב קוצצים חום זהוב. חזור על התהליך עם הנותרים 3 צלעות. החזק חם עד ההגשה
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
לחשיש: להחזיר את אותו מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן ותפוחי האדמה. מערבבים את תפוחי האדמה עד מתרכך ושחמה על הקצוות, זה ייקח 6 עד 8 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ובפלפל וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, להפחית את החום בינוני, להוסיף את התפוחים ולסיים בישול במשך 4 דקות אחרונות. לאחר מבושל, להסיר מן החום לשרת עם רוטב חם אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.