צלעות חזיר ממולאות
צלעות חזיר ממולא נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות III, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
תפוחים מטוגנים, שאלוט, וג ' ינג ' ר בטפטופים חמים 5 דקות או עד למכרז.
הסר מהחום; מערבבים מרווה.
מערבבים יחד תערובת תפוחים, בייקון, וגבינה בקערה.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני כדי ליצור כיס.
מפזרים את שני הצדדים ואת הכיס של כל צלע חזיר עם מלח ופלפל. תערובת תפוח כפית באופן שווה לתוך הכיסים, מאובטח עם מרים עץ.
מבשלים צלעות חזיר, ב 2 קבוצות, בשמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד זהב.
מניחים צלעות חזיר במחבת קלייה משומנת או צלחת אפייה רדודה גדולה.
אופים ב 425 במשך 25 עד 30 דקות או עד הסוף.