צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אגוזי מלך, chard שוויצרי, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.
הוראות
1
כדי להכין חזיר, מניחים צלעות בצלחת רדודה; לטפטף באופן שווה עם ווסטרשייר.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של צלעות חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מקלות קינמון קצרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
הוסף צלעות חזיר לטפטופים במחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
הוסף 1/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
הסר חזיר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
כדי להכין אורז, לחמם סיר גדול על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-
10
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
שום גויה®
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Chard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מניחים 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
אפונה גויה®
12
טפטוף כל מנה עם טפטוף מחבת, ומפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.