צלעות חזיר מצופות אגוז עם סתיו ירקות אורז בר
צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך תפוח סבתא סמית', אורז, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.
הוראות
מניחים חזיר בצלחת רדודה; טפטוף שווה עם רוטב ווסטרשייר.
מערבבים מלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה. שמור 3/4 תערובת מלח כפית.
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים חזיר לטפטופים במחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הוסף 1/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
מניחים 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 צלעות חזיר.
טפטוף כל מנה עם טפטוף מחבת, ומפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.