קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

צלעות חזיר מצופות אגוז עם סתיו ירקות אורז בר

צלעות חזיר מצופות אגוז עם סתיו ירקות אורז בר
צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך תפוח סבתא סמית', אורז, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.

הוראות

1
מניחים חזיר בצלחת רדודה; טפטוף שווה עם רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מערבבים מלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה. שמור 3/4 תערובת מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים חזיר לטפטופים במחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
הוסף 1/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
הסר חזיר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
10
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מניחים 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
טפטוף כל מנה עם טפטוף מחבת, ומפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.