קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר עטופות בייקון עם חמאה מתובלת

צלעות חזיר עטופות בייקון עם חמאה מתובלת
צלעות חזיר עטופות בייקון עם חמאה מתובלת עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 518 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו בייקון עטוף צלעות חזיר בגריל עם טפטוף הדרים, קג'ון-צלעות חזיר מטוגנות במחבת, ו צלעות חזיר מתובל בגריל או צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מייבשים את הצלעות במגבות נייר ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. עוטפים רצועת בייקון סביב כל אחד מהם, מהדקים בעזרת קיסם. מבשלים לפי ההוראות למטה לאלילות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קיסמיםקיסמים
2
הסר קיסם; מגישים צלעות עם חמאת שום חרדל (ראה הוראות להלן).
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
3
לצלות: לצלות 4 סנטימטרים ממקור חום, 6-7 דקות. סובב והמשיך לצלות לאלילות הרצויה, בערך 5-6 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית במדחום קוראת 145 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
1
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה; מוסיפים צלעות, מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 6-7 דקות, עד להשחמה יפה. הופכים וממשיכים לבשל כ 5-6 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית במדחום קוראת 145 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת גרילמחבת גריל
2
גריל: הכן אש בינונית-חמה בגריל; גריל צלעות על אש ישירה למשך 6-7 דקות; סובב וצלה 5-6 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית במדחום קוראת 145 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
3
חמאת שום-חרדל: בקערה קטנה מערבבים יחד מרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים בנייר שעווה לעיצוב כמו מקל חמאה. מצננים בזמן שהחזיר מתבשל. כשמוכנים להגשה חותכים לרבעים ומעליהם כל מיניון חזיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חמאהחמאה
שוםשום
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. את יכולה לנסות את האנה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.