צלעות חזיר עם אגסים וסיידר
צלעות חזיר עם אגסים וסיידר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Cider-מולסה בשר חזיר Tenderloin עם אגסים, צלעות חזיר עם אגסים, ו Gorgonzola-צלעות חזיר ממולא עם אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות. בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה ובצל עם 2 כפות של שמן זית, 3 שיני שום שלמות, ואת העלים של ענף של רוזמרין.
מורחים את הירקות בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים 20 עד 30 דקות, או עד תפוחי אדמה הם חום בהיר ורך כאשר פירסינג עם מזלג.
בעוד תפוחי האדמה והבצל נמצאים בתנור, דק לחתוך את 3 שיני שום הנותרים.
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן זית, שום פרוס, ו 4 כוסות רוזמרין על חום בינוני במחבת ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה אחרים.
לטגן עד השום הוא מוזהב קלות ושמן הזית הוא חדור עם טעמים של שום ורוזמרין.
הסר את פרוסות השום והנח בצד. השליכי את הרוזמרין.
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל שחור טחון טרי. להחזיר את המחבת לתנור ולחמם את השמן החדור במחבת על חום גבוה. סדר את הצלעות במחבת לצרוב עד להשחמה יפה, 1 עד 2 דקות. הפעל את הצלעות וחום בצד השני, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים את האגסים למחבת, מנמיכים את החום, וממשיכים לבשל עד שהאגסים נעשים רכים וחומים קלות והפאות המבושלות דרך, כ -10 דקות.
הסר את הצלעות ואת אגסים מהמחבת ויוצקים את כל אבל 1 כף שמן מהמחבת.
יוצקים את סיידר במחבת ולהפחית בחצי מעל חום גבוה בינוני, ברציפות גירוד התחתון של המחבת כדי להסיר כל חתיכות השחמה.
הוסף את המניה ולהפחית בחצי שוב.
מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שנמסו, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. החזר את האגסים למחבת.
כדי לשרת, מניחים קוצצים על כל אחת מארבע צלחות, ליד כמה תפוחי אדמה ובצל קלויים. כפית את רוטב המחבת וכמה טריזים של אגס על כל קוצץ.
מקשטים עם עלי רוזמרין טריים אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.