צלעות חזיר עסיסיות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חומץ, רוטב הויסין, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עסיסיות בגריל היקורי, חזיר מטוגן בשרני, ו בשר חזיר צלוי עסיסי.
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הויסין, חומץ, סוכר חום, ורוטב סויה בקערה בינונית. טובלים כל צלע חזיר לתוך התערובת, ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים כל רוטב שנותר מעל. מכסים, ומקררים במשך 30 עד 60 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את צלעות החזיר חשופות עד שהרוטב הפך לזיגוג והבשר מבושל דרך, 30 עד 40 דקות.