קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה

צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם גרימולטה כתומה, צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, ו צלעות חזיר מטוגנות בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים צלעות באופן שווה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
מלחמלח
3
להביא מיץ תפוזים, רוטב סויה, סוכר, זנגביל, שום ופלפל לרתיחה במחבת צלייה על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מוסיפים צלעות בשכבה 1 באמצעות מלקחיים, פונים למעיל, ומכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
צלעות טריות בתנור עד מאוד רך, על 2 שעות. (אם עושים קדימה, לראות פתק טבחים, להלן.)
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-200 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעבירים צלעות לתבנית אפייה, מסדרים אותם בשכבה 1, ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
שומן רזה מבישול נוזלי אם תרצה, ואז לעשות זיגוג על ידי נוזל רותח, נחשף, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 3/4 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
4
מברשת זיגוג בנדיבות על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
1
צלעות ניתן מטוגן 5 ימים קדימה, מקורר לחלוטין בישול נוזלי, חשוף, ואז מקורר, מכסה אותם ברגע שהם קרים לחלוטין. כדי לחמם, להגדיר מחבת צלייה עם צלעות ובישול נוזלי מעל חום מתון, מכוסה בנייר כסף. מבשלים, מכוסה, פונה פעם אחת, עד שהם מחוממים דרך, על 15 דקות, ולאחר מכן להעביר צלעות לתבנית אפייה ולשמור על חם. לעשות זיגוג לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום