צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם גרימולטה כתומה, צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, ו צלעות חזיר מטוגנות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
מפזרים צלעות באופן שווה עם מלח.
להביא מיץ תפוזים, רוטב סויה, סוכר, זנגביל, שום ופלפל לרתיחה במחבת צלייה על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים צלעות בשכבה 1 באמצעות מלקחיים, פונים למעיל, ומכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
צלעות טריות בתנור עד מאוד רך, על 2 שעות. (אם עושים קדימה, לראות פתק טבחים, להלן.)
הפחת את טמפרטורת התנור ל-200 ° F.
מעבירים צלעות לתבנית אפייה, מסדרים אותם בשכבה 1, ומתחממים בתנור.
שומן רזה מבישול נוזלי אם תרצה, ואז לעשות זיגוג על ידי נוזל רותח, נחשף, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 3/4 כוס, כ 15 דקות.
מברשת זיגוג בנדיבות על צלעות.
צלעות ניתן מטוגן 5 ימים קדימה, מקורר לחלוטין בישול נוזלי, חשוף, ואז מקורר, מכסה אותם ברגע שהם קרים לחלוטין. כדי לחמם, להגדיר מחבת צלייה עם צלעות ובישול נוזלי מעל חום מתון, מכוסה בנייר כסף. מבשלים, מכוסה, פונה פעם אחת, עד שהם מחוממים דרך, על 15 דקות, ולאחר מכן להעביר צלעות לתבנית אפייה ולשמור על חם. לעשות זיגוג לפי ההוראות.