קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, צלעות חילוף, כרוב, כרוב כבוש יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש כרוב כבוש, שום, זרעי קימל, וסוכר חום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו להכפיל את צלעות המזל עם כרוב כבוש וכרוב, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות חילוף.

הוראות

1
לשפשף את הצלעות חילוף עם תבלינים, וצינה: לשפשף את הצלעות עם שום, זרעי קימל, ופלפל שחור סדוק. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר עד 24 שעות (אם יש לך זמן, אחרת לדלג).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
זרעי קימלזרעי קימל
צלעות חילוףצלעות חילוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
צלי את הצלעות החלופיות.: 
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
3
תנור חום עד 204°. לפתוח צלעות חילוף מ לעטוף פלסטיק. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. לעטוף את הצלעות בנייר אלומיניום ולמקם אותם על מחבת צלייה. צולים ב400 במשך 1 שעה 15 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים כרוב כבוש, בצל, זרעי קימל, סוכר חום וכרוב בתנור הולנדי. מערבבים בירה, מים, ומניות עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זרעי קימלזרעי קימל
כָּתֵףכָּתֵף
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים פלפל לפי הטעם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים את תערובת כרוב כבוש, מכוסה, במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים צלעות לכרוב כבוש, אופים שעה נוספת: מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים צלעות על כרוב כבוש, מכסים ומבשלים שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף נוזל נוסף במידת הצורך.
7
מגישים את הצלעות עם כרוב כבוש. טוב עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)