צלעות כבש בגריל, שעועית ירושה ועגבניות עם ויניגרט בייקון חם
צלעות כבש בגריל, שעועית ירושה ועגבניות עם ויניגרט בייקון חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 891 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סוכר, צלעות טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: עגבניות ירושה עם ויניגרט שעועית פגז, פנקייק גבינת צ'דר, עם עגבניות ירושה, אבוקדו ויניגרט בייקון חם, ו נקניק כבש בגריל עם גבינת עיזים, עגבניות ירושה, זיתים ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים את הגריל לחום בינוני.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל קל כתוש, וגריל עד מבושל בקושי דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם שעועית ירוקה ועגבניות.מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מורחים את הצנוברים במחבת רדודה וטוסט בתנור כ -10 דקות, עד golden.In מחבת גדולה של מים מלוחים, לבשל את השעועית, ערבוב פעם אחת, עד רק רך. בערך 4 דקות.
מסננים מיד לרוץ מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מסננים ומייבשים את השעועית מסדרים אותם על מגש הגשה.
מניחים את טריז עגבניות סביב הקצוות, העליון הסדר הזה עם צלעות כבש.בינתיים במחבת קטנה, לבשל את הבייקון על אש נמוכה עד פריך וזהב, על 10 דקות.
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן ולהוסיף את השמן למחבת. מערבבים בחומץ, סוכר, וקמצוץ גדול של מלח ופלפל, מערבבים לשלב היטב.
יוצקים את התערובת על גבי כבש ושעועית.
מקשטים בצנוברים ומגישים בעוד הויניגרט עדיין חם.