קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי
גשו לסופר וקנו יוגורט שמן, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש מצופות שום ועשב, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש משובצות פיסטוק עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית גדולה zip-top, לשלב כבש, vadouvan, מלח, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
מערבבים עד משולב היטב, ואז להשרות 2 עד 24 שעות (יותר טוב).
3
התאם מתלה broiler לשלושה סנטימטרים ממקור חום. שקופית מחבת ברזל יצוק גדול בt broiler וחום במשך 15 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, לשלב שמן זית, שום, רוזמרין בסיר קטן וחום על החום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים עד שום חום ומריח קלוי, כעשר דקות, ואז להסיר מן החום. תשליך את רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, להקציף יחד יוגורט, ביצה לבן, ו קורנפלור עד משולב היטב. לאט לאט לשפוך שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד משולב באופן מלא. לאחר מכן להעביר יוגורט לסיר ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי רק עד חם מעט מעובה, כחמש דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח לפי הטעם ומניחים בצד. הרוטב ימשיך להתעבות, במיוחד כשהוא מתקרר. להתחמם בזמן הכנת צלעות כבש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מחבת היא חמה מספיק כאשר טיפת מים מיד מתאדה מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים צלעות כבש, משאירים הרבה מקום ביניהם, ומטגנים עד להשחמה, שלוש עד ארבע דקות. להתהפך ולצלות עד שהצד השני משחימים היטב, עוד שלוש עד ארבע דקות. כבש צריך לרשום 57° על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר צלעות ולהניח בצד לנוח במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב יוגורט, שמיר, ומפזרים נוספים של vadouvan.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו