קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי
גשו לסופר וקנו יוגורט שמן, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש מצופות שום ועשב, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש משובצות פיסטוק עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית גדולה zip-top, לשלב כבש, vadouvan, מלח, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים עד משולב היטב, ואז להשרות 2 עד 24 שעות (יותר טוב).
3
התאם מתלה broiler לשלושה סנטימטרים ממקור חום. שקופית מחבת ברזל יצוק גדול בt broiler וחום במשך 15 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, לשלב שמן זית, שום, רוזמרין בסיר קטן וחום על החום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים עד שום חום ומריח קלוי, כעשר דקות, ואז להסיר מן החום. תשליך את רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה גדולה, להקציף יחד יוגורט, ביצה לבן, ו קורנפלור עד משולב היטב. לאט לאט לשפוך שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד משולב באופן מלא. לאחר מכן להעביר יוגורט לסיר ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי רק עד חם מעט מעובה, כחמש דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח לפי הטעם ומניחים בצד. הרוטב ימשיך להתעבות, במיוחד כשהוא מתקרר. להתחמם בזמן הכנת צלעות כבש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחבת היא חמה מספיק כאשר טיפת מים מיד מתאדה מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים צלעות כבש, משאירים הרבה מקום ביניהם, ומטגנים עד להשחמה, שלוש עד ארבע דקות. להתהפך ולצלות עד שהצד השני משחימים היטב, עוד שלוש עד ארבע דקות. כבש צריך לרשום 57° על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר צלעות ולהניח בצד לנוח במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב יוגורט, שמיר, ומפזרים נוספים של vadouvan.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו