צלעות כבש עם מנטה ורוטב חרדל
גשו לסופר וקנו שום, דבש, כפות חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם מנטה ורוטב חרדל, דיז'ון צלעות כבש עם דומדמניות אדומות-מנטה טבילה רוטב, ו צלעות כבש בגריל עם סירופ פשוט מנטה טבילה רוטב.
הוראות
מניחים שום בסיר קטן ומוסיפים 2/3 כוס שמן, כדי לכסות.
שמן חום ושום על אש נמוכה במשך 5 דקות.
הסר שמן מחום. סדר צלעות טלה על מחבת מטגן.
טפטוף 3 כפית של שמן השום על הטלה ולהפיץ את השמן על הצלעות עם מברשת מעיל שווה. נתבל צלעות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
למעבד מזון או בלנדר, מוסיפים חרדל, חומץ, דבש. הפעל מעבד או בלנדר וזרם בשארית השום והשמן. כבה את המעבד או בלנדר והוסף מנטה למיכל. דופק וטוחנים את רוטב הטבילה כדי לשלב את העלים.
צלוי צלעות 3 דקות בכל צד, ואז לתת להם לנוח עד 10 דקות עבור המיצים להפיץ. הכבש יהיה מבושל עד בינוני.
מגישים 3 צלעות לאדם עם רוטב טבילה בשיבוץ עלים רדיקיו לאורך צלעות.
מקשטים עם ענפי נענע. עגבניות ממולאות Tabbouleh ושעועית לבנה עם טימין לעשות מנות צד נפלא. ראה מתכונים להלן.