קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo

צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, קצר, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo, צלעות מטוגנות עם שרימפס צרוב ודגנים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.

הוראות

1
בסיר בעל תחתית כבדה של 3 ליטר, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל. חום את הצלעות הקצרות במשך כ 6 עד 8 דקות לכל צד, או עד קרום נחמד נוצר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים את מיץ הענבים ואת היין, מגרדים את כל חתיכות חומות את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענביםמיץ ענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים 1/2 של פלפלים ירוקים, 1/2 בצל, 1/2 שום, 1/2 כוסברה, 2 עלי דפנה, כמון, פפריקה, זיתים, פלפלים קלויים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
בינתיים, להרתיח את הבננות הירוקות עד מזלג מכרז. מסננים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
5
בואו מגניב. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפלפלים הנותרים, בצל, שום ו 1/2 של הכוסברה. מבשלים את התערובת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להוסיף תערובת plantains פירה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
שמן את הצדפות עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. לצרוב את הצדפות משני הצדדים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
השתמש עובש טבעת 3 אינץ ' או חותך עוגיות בצורת מעגל ולמלא עם mofongo, כדי לעצב על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
מניחים צדפה צרובה על גבי עוגת mofongo.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
הסר את הצלעות הקצרות מן הסיר גזירה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מניחים את הצלעות על גבי הצדפה, ולאחר מכן להשתמש ברוטב מהמחבת ויוצקים על 2 כפות על גבי כל זה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.