צלעות נמוכות מבשלות לאט ביין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות בישול איטי ביין אדום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 728 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות אם יש לכם מרק בשר בקר, צלעות בקר קצרות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אדום יין רימון סיר איטי צלעות קצרות, צלעות קצרות בישול איטי, ו צלעות קצרות בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות בקר; מפזרים מלח ופלפל. לבשל 4 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בסיר, מניחים עגבניות, בצל ורסק עגבניות; מערבבים לשלב.
מוסיפים צלעות, יין, מרק ורוטב ווסטרשייר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות.
הסר צלעות ועצמות מן התנור; לכסות צלעות כדי להתחמם. להיפטר מעצמות. כפית את כל שומן מתערובת בבישול. בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת בתנור. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 10 עד 15 דקות יותר או עד רוטב מעובה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.