קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

צלעות עגל ממולאות פונטינה, פנצ'טה ופורסיני ומוגשות עם אפונה וגזר מטוגנים

צלעות עגל ממולאות פונטינה, פנצ'טה ופורסיני ומוגשות עם אפונה וגזר מטוגנים
צלעות עגל ממולא פונטינה, פנצ'טה, פורצ' יני ומוגשות עם אפונה בגזר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1212 קלוריות. גשו לסופר וקנו יין, ציר עוף, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו הליבוט מטוגן מוגש בתבשיל עם אפונה la Francaise, גזר עם אפונה ופנצ'טה, ו חזה עגל ממולא צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד כמעט עישון. לצרוב את הצלעות משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים אותם בתנור ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 7 דקות עבור doneness בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר את הצלעות לצלחת.
4
הסר את כל אבל 1 כף השומן מהמחבת ומניח על אש גבוהה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים את הקורנית הטרייה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
9
מניחים את הצלעות על צלחת ושופכים את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
עבור אפונה וגזר: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
ממיסים חמאה במחבת רוטב בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מוסיפים את הגזר והשום ומבשלים עד שהגזר מתרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
מוסיפים את המניה ואת הקורנית, מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מניחים את הגזר בתנור ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
הסר את המכסה ולהמשיך לבשל במשך 10 עד 15 דקות, להוסיף אפונה במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
16
חותכים חריץ אופקית בצד של כל צלע.
17
מניחים 2 פרוסות של פונטינה, 1 פרוסה של פנצ ' טה ורבע מהפטריות בכל פתח. מתבלים כל קוצץ משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
18
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
19
חותכים את הפטריות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20
מחממים את השמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
22
מוסיפים את השום ואת הקורנית וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, קלופים וחתוכים על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץגזר, קלופים וחתוכים על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר עגל או עוףבשר עגל או עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיניפטריות קרמיני57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשות ספוגות במים חמים במשך 30 דקות וקצוץפטריות פורצ'יני מיובשות ספוגות במים חמים במשך 30 דקות וקצוץ82 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות Fontinaפרוסות דקות Fontina2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה, מופשרת או טריהאפונה קפואה, מופשרת או טריה11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק3sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר42 כפות חמאה מומסתדק פרוס pancettaדק פרוס pancetta4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1קילוגרםצלעות עגל, עצם בפניםצלעות עגל, עצם בפנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )